Despre Noi

    RoManager este o echipă care aduce fotbalul românesc în Fifa Manager. Această Echipă a luat fiinţă în anul 2006, din dorinţa lui Urmelinho (Iarca Romică) de a juca Fifa Manager 06 cu loturile, stemele şi pozele jucătorilor din românia. La început totul a părut ca o joacă, însă la scurt timp lui Urmelinho i s-a alăturat şi Nego (Negoiţescu Vlad) şi astfel munca începuse să se împartă (Urmelinho install, grafică – poze şi Nego făcea baza de date).

    Așadar cu doar 2 oameni a luat fiinţă RoPatch, echipă ce dorea la început să facă şi alte patch-uri, pentru alte jocuri, nu numai pentru Fifa Manager, însă odata cu creşterea complexităţii patch-urilor pentru Fifa Manager echipa şi-a modificat numele în RoManager (2007), an în care aria de activitate a echipei s-a restrâns doar în jurul jocului Fifa Manager. Tot în 2007 echipa şi-a mărit efectivul având şi patch-uri care conţineau echipamente pentru echipele din Liga 1.

    În 2008 echipa a suferit modificări importante la efectiv după ce pe la echipă s-au perindat (Sharky – Mic Alexandru, gorghette – Dogaru George, Danny79 – Croitoru Mihai Danut, Alexander) care erau dornici să ajute la crearea unui patch cât mai complex.

Aşa cum numele echipei a suferit câteva modificări de-a lungul timpului, aşa şi numele patch-ului a suferit modificări, astfel că din numele care l-a purtat timp de 2 ani URL (Update Romanian League) a fost schimbat în RLUP (Romanian League Update Patch).

5 responses to Despre Noi


Leave a Reply

Your email address will not be published.